Skip to content

InDifferent Film

Focus Filmtheater Audrey Hepburnplein 1, Arnhem,

Samen met Focus Filmtheater en de organisatie van Week van Respect organiseert InDifferent deze filmvertoning. De film heeft als thema respect, vervolgens is er een nagesprek met een ervaringsdeskundige en een naborrel. Kom ook!

Thomas a Kempis Meet-up 2

Lokaal 267 Thomas A Kempislaan 25, Arnhem, Gelderland, Netherlands

Zit je op het Thomas a Kempis? Kom dan naar de InDifferent Meet-up! Zet je schoolboeken opzij en kom om 13:00 naar lokaal 267! Geen les, maar gewoon een gezellige middag boordevol leuke activiteiten en de mogelijkheid om je stem te laten horen over wat jij graag zou willen veranderen op jouw school! Dus noteer […]

InDifferent Crew 

InDifferent Kantoor Koolstraat, Arnhem, Netherlands

Elke maand komen de jongeren van de InDifferent Crew bij elkaar. Samen plannen en organiseren we activiteiten, praten over actuele onderwerpen en hebben we het gezellig samen. Kom je ook?

InDifferent Film

Focus Filmtheater Audrey Hepburnplein 1, Arnhem,

Samen met Focus Filmtheater organiseert InDifferent deze filmvertoning. De film heeft als thema BIPOC, vervolgens is er een nagesprek met een ervaringsdeskundige en een naborrel. Kom ook!

Community Coaching 3

Loopvis arnhem Coehoornstraat 10, Arnhem, Netherlands

Vandaag vindt de derde Community Coaching plaats! De docenten van alle InDifferent scholen komen weer bij elkaar om te bouwen aan een community en een meer inclusieve school.