STREETART

De afgelopen maanden hebben allerlei artistieke leerlingen van verschillende scholen zich opgegeven om deel te nemen aan het streetart project. 
Wat het gaat worden houden we nog even geheim, maar er wordt een timelapse van the making of gemaakt, dus over een tijdje komt het resultaat hier te staan.

EXPOSITIE

In 2020 is weer een Sonsbeek expositie en InDifferent doet eraan mee! Het thema is ‘arbeid’, denk aan de arbeiders die hebben meegeholpen met het opbouwen van Nederland en de koloniën, maar daarvoor nooit een standbeeld hebben gekregen en er nooit voor zijn bedankt of rijk van geworden. Toch is hun rol van even groot belang geweest als van vele anderen. Met dit onderwerp gaan we in verschillende groepen kunst maken. Denk aan alle mogelijke disciplines: thater, mode, streetart, spoken word, muziek, dans, etc, Er is ruimte voor vele ideeën dus meld je aan als je wil meedoen!

PROMOFILM

We zijn druk bezig met het maken van een promofilm over InDifferent, met onder andere interviews met leden en een kijkje achter de schermen van onze activiteiten. De bedoeling is dat veel meer mensen in korte tijd een idee krijgen van wat InDifferent is, wat we doen, wie eraan meedoet en waarom. 

THEATERWORKSHOP

Onder leiding van theatermaker Floris Rijsdam is een groep leerlingen van start gegaan met een theaterworkshop.
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van gemeente Renkum treedt InDifferent op met een voorstelling. Het thema is 75 jaar vrijheid. Zijn we eigenlijk wel vrij om te zijn wie we werkelijk zijn en willen zijn?

JONGERENCAFÉ

Op 5 maart 2020 is een jongerencafé in Oosterbeek. Houd deze agenda in de gaten of volg ons op instagram voor de details. 

STUUR ONS EEN BERICHT

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF