Lees over al onze nieuwtjes, activiteiten en evenementen op het

NIEUWSBLOG

DE SLUWE LEEUWIN

Ik ben Sem van Loon, ik ben 17 jaar oud en presenteer mijn eerste boek: De sluwe Leeuwin

MAAME JOSES OVER INDIFFERENT

Maame Joses heeft een mooie en ontroerende videoboodschap gemaakt over de presentatie van InDifferent

INDIFFERENT PRESENTEERT INDIFFERENT

Gisteren heeft InDifferent zichzelf gepresenteerd. Omdat we nieuw zijn in Arnhem, wilden we ons graag voorstellen aan al onze nieuwe samenwerkingspartners.

FILMAVOND IN FOCUS FILMTHEATER

Op woensdag 5 juni heeft InDifferent een filmavond georganiseerd! Dit vond plaats in Focus Filmtheater Arnhem en was onderdeel van het FDFA.

INDIFFERENT OP RADIO GELDERLAND

Woensdag 24 april was InDifferent te gast op Radio Gelderland in het programma van Rob Kleijs, Op de Koffie.

YOUR VOICE MATTERS!

De positie van vrouwen in de samenleving is tegenwoordig een van de grootste discussies. Overal ter wereld komen vrouwen op voor hun rechten zoals gelijke beloning en economische zelfstandigheid.

INDIFFERENT OP TV GELDERLAND

InDifferent was deze paarse vrijdag op YV Gelderland met onze petitie tegen te schelden met pot, homo, lesbo, flikker, nicht, faggot of gay. Zie hier het filmpje:

THE BREAKFAST CLUB

Vrijdag 15 februari 2019 was er voor alle inDifferent leden een film avond, we mochten zelf snacks meenemen, het was natuurlijk heel erg gezellig, de sfeer was geweldig, we keken de film’’ The Breakfast Club. Ik ben blij dat ik er bij was.

#SORRYJOHAN

"Het debat is verhard. Waar is de nuance gebleven?"

SCHELDEN IS NIET OK

“Homo!” “Doe niet zo gay, man!” “Doe niet zo raar! Je bent toch geen homo?” De kans dat jij dit dagelijks door de gangen van je school hoort is groot.

INDIFFERENT IN DE GELDERLANDER

Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College.

EUROPEAN SOLIDARITY CORPS

Op vrijdag 7 december 2018 is InDifferent met een aantal leden naar European Solidarity Corps in Utrecht geweest. Dat deden we om inspiratie op te doen voor onszelf om ervan te leren en beter te worden.

SAMEN IN ARNHEM

Afgelopen donderdagavond was Samen in Arnhem, een bijeenkomst van 300 Arnhemmers die werken aan diversiteit en inclusie.

DE RESPECT ENQUETE

Op het Dorenweerd College heeft InDifferent tijdens de Week van respect een enquête gehouden. Deze kon door iedereen worden ingevuld. De resultaten waren overwegend zeer positief.

DE EERSTE FILMAVOND

InDifferent organiseert ook activiteiten als de InDifferent Filmavond. Op de Filmavond werden films gedraaid die in het thema van InDifferent staan.

DE WEEK VAN RESPECT

In de week van respect hebben wij een aantal dingen gedaan waar ik iets over ga vertellen

DE COMING OUT VAN INDIFFERENT

Hoe nu InDifferent op school introduceren? Dat was de vraag waar Elmar en ik mee kampten. Aangezien heel bescheiden je entree maken op een school met veel leerlingen natuurlijk niets uithaalt besloten we het groots aan te pakken.

INDIFFERENT MET PAARSE VRIJDAG OP LERAAR.NL

Hoe maak je diversiteit en tolerantie op school bespreekbaar? Op het Dorenweerd College in Doorwerth doen ze dat met InDifferent, een eigen community van en door leerlingen.

INDIFFERENT PRESENTEERT OP DRIE SCHOLEN

Hoi, ik ben Brent en ik ben dinsdag 16 april samen met 8 andere InDifferent leden op pad geweest in Arnhem.

Heb je een vraag? Een idee? Of een opmerking? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk!