INDIFFERENT DJ WORKSHOP

Het nachtleven, de clubcultuur en het draaien van dansmuziek hebben door de geschiedenis heen veel betekent voor de LHBTQIA+ community. Veel nachtclubs waren en zijn nog steeds een safe space voor mensen uit deze gemeenschap. Wist je bijvoorbeeld dat housemuziek in de jaren 80 ontstond binnen de zwarte gay community in Chicago?

Wil jij hier meer over weten? En lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan als DJ? Geef je dan op voor de gratis workshop van Thomas en Chananja op zaterdag 21 mei van 12:00 tot 14:00 uur in Rozet.

Wees er snel bij want er kunnen maar maximaal 8 deelnemers mee doen!

Zaterdag 21 mei 2022
Van 12.00 tot 14.00 uur
Rozet Arnhem

InDifferent Thomas Hell

Thomas Hell (hij/hem)
DJ

“Op de middelbare school, het Dorenweerd College, was ik helemaal nog niet zo met dansmuziek bezig. Pas in mijn studententijd ging ik waarderen wat een clubnacht met coole muziek kan betekenen en hoe je daarbij op kan gaan. Door te DJen kun je dat gevoel ook voor anderen creëren. Ik draai graag van alles, maar hou de laatste tijd wel van elektronische muziek uit andere culture.”

InDifferent Chananja Web

Chananja (zij/hen)
DJ

“Al heel vroeg hield ik van allerlei soorten muziek, maar met DJen ben ik pas vrij laat begonnen. Het leek iets waarvoor je veel technische kennis nodig had. Toen ik eenmaal begon bleek dit reuze mee te vallen, dus laat je niet weerhouden! Via queer culture ben ik bij clubs terechtkomen, want dat zijn voor mij plekken waar iedereen zichzelf kan zijn. Zelf draai ik op het moment graag experimentele dingen die verschillende genres combineren en een zekere emotionele ondertoon met zich meebrengen.”

Geïnteresseerd geraakt of heb je vragen? 
Laat van je horen!