indifferent illustraties-07

InDifferent is dé partner voor organisaties en professionals die zich willen inzetten voor een inclusievere samenleving. 

In onze huidige samenleving staat diversiteit en inclusie hoog op de agenda bij veel bedrijven, instellingen en de overheid. Maar wat houdt dit nu precies in en hoe kun je dit concreet toepassen in de praktijk? Bij InDifferent begrijpen we dat deze vragen kunnen leven en daarom bieden wij scholing aan over inclusie en intersectionaliteit. Onze trainingen en workshops bieden handvatten om deze belangrijke onderwerpen beter te begrijpen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen, ongeacht achtergrond, zich volledig kan uiten en deel kan nemen aan de samenleving.

Wij bieden scholing in de vorm van workshops, trainingen, cursussen en voordrachten aan op het gebied van inclusie, diversiteit en intersectionaliteit.

Onze ervaren oprichter en directeur Elmar Noteboom is deskundig op dit gebied en weet deze complexe onderwerpen helder en visueel begrijpelijk over te brengen. Of het nu gaat om het herkennen en respecteren van verschillen tussen mensen, het begrijpen van intersectionaliteit, of het actief werken aan inclusie in jouw organisatie, InDifferent biedt de juiste tools en kennis. Onze programma’s zijn altijd op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelgroep, zodat je het maximale uit onze samenwerking haalt.

Investeer in inclusie en diversiteit en verbeter de samenleving voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen in het realiseren van een meer inclusieve en diverse werkomgeving.

Ontdek de kracht van inclusief taalgebruik met de unieke workshop van Wyona Latupeirissa! Op basis van uitgebreid literatuur- en praktijkonderzoek heeft zij een fascinerende workshop ontworpen die zich richt op genderneutrale voornaamwoorden en inclusief taalgebruik in het onderwijs.

Het doel hiervan is om bewustwording en begrip te creëren over de maatschappelijke behoefte van het gebruik van genderneutrale voornaamwoorden en het belang hiervan voor het verbeteren van taalvaardigheden in het onderwijs. 
Door gebruik te maken van afwisselende werkvormen biedt de workshop de deelnemers de kans om op basis van de aangeboden theorie hun eigen mening te vormen. Het sluit naadloos aan bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van taalkunde, taalveranderingen en taalverschuivingen en vormt een waardevolle toevoeging aan het onderwijs. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van inclusieve taal!

Organisaties waar InDifferent al gastlessen heeft verzorgd

 

InDifferent illustratie 002 Web

Geïnteresseerd geraakt of heb je vragen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.