InDifferent opent expositie over diversiteit

Of het nou beeldende kunst, film, spoken word, dans, muziek, theater of mode is, kunst is een prachtig medium voor het delen van ideeën. 

Door naar andermans kunst te kijken of luisteren kan je geïnspireerd raken, kennis opdoen, in contact komen met nieuwe ideeën en meningen en dat kan verrijkend zijn. Ook kan je zelf kunst maken om je eigen ideeën, gedachten en gevoelens te uiten en die te delen met een publiek. Het exposeren van je eigen werk stelt je in staat om met nieuwe mensen in gesprek te raken over de onderwerpen van jouw keuze, zonder de noodzaak om veel van jezelf te hoeven delen. Een mooie manier van het vinden van verbinding dus.
Daarom opende InDifferent op 21 mei 2022 een kunstexpositie op de vijfde etage van Rozet Arnhem. De expo bestond uit werk van jongeren die de afgelopen maanden onder begeleiding van kunstenaar Connie Vissers hebben deelgenomen aan InDifferent Art. Het resultaat was een bijzonder uiteenlopend van tekeningen, schilderijen, sculptuur tot film, interactieve kunst, collage art en graffiti. Ook exposeerde fotograaf Gery ten Broek portretten van negen jongeren die bij InDifferent actief zijn. Bram Wientjes interviewde deze jongeren en schreef hierover een korte tekst die bij de portretten werd tentoongesteld. Het resultaat vind je hier.
De opening trok een heleboel mensen, het was gezellig en een groot succes! Mede dankzij de fijne muziek van DJ’s Thomas Hell en Chananja en de heerlijke hapjes en drankjes van Momento!

Aanbevolen posts