INDIFFERENT PRESENTEERT INDIFFERENT

Door Adriana M. uit 4 vwo

InDifferent gaf op dinsdag 11 juni een presentatie in Rozet Arnhem.  Het doel was om InDifferent voor te stellen. Dat werd gedaan door Elmar Noteboom en de leerlingen Silke, Bente, Jort, Quinten, Ivar, Wiebe, Sem, Madelief, Alida, Brent en Niek . De avond werd gepresenteerdt door Artik, die de presentatie opende met een mooie spoken-word over WE ARE PEOPLE.

Omdat we nieuw zijn in Arnhem, wilden we ons graag voorstellen aan al onze nieuwe samenwerkingspartners.
De voornaamste onderwerpen waren respect, inclusie en diversiteit. Kortom, elkaar de ruimte geven om jezelf te zijn en het ook te accepteren. De leden deden dit door om de beurt wat te vertellen over InDifferent en over hun eigen ervaringen. De opkomst was groot en vol met enthousiaste, geïnteresseerde mensen. Het publiek is op de hoogte gebracht over wat InDifferent precies is, wat de doelen en plannen zijn en wie erbij zitten. Na afloop was er nog gelegenheid om wat te drinken, te snacken en eventueel vragen te stellen aan de leden.   

 

De avond werd ingeleid door Jenny Doest, de directeur van Rozet. Ook werden Mandy Kreuzen van D66 in de gemeente Renkum en Chantal Kling, oprichter van Het Hartenhuis op het podium geïnterviewd.

Voor en na de presentatie werd er leuke muziek gedraaid door DJ Pepino.

InDifferent presenteert InDifferent

Aanbevolen posts