GEZOCHT: LGBTQ+ JONGEREN VOOR EEN FOTOSHOOT

InDifferent heeft een super leuk verzoek gekregen van fotograaf Gery ten Broek. Gery is professioneel portretfotograaf. Ze probeert met haar foto’s mooie verhalen te vertellen die haar aan het hart liggen en waarvan zij vindt dat ze verteld moeten worden. Meestal doet ze dat in prachtige series die ze publiceert in magazines of exposeert op exposities. 

Nieuw thema: LGTBTQ+
Voor haar nieuwe serie zoekt ze jongeren die zich “anders” voelen of vinden dat ze “anders” zijn en hun verhaal willen vertellen. En die het uiteraard geen probleem vinden om zich op een mooie manier te laten portretteren. Het doel van deze serie is om vooroordelen, discriminatie, intimidatie en geweld tegen te gaan.

De foto’s gaan een serie vormen. Er worden dus meerdere mensen gezocht voor meerdere portretten. Deze serie wordt geëxposeerd en ingezonden naar wedstrijden: bijvoorbeeld naar die van de Nederlandse Fotobond of internationale wedstrijden. 

Wat kun je verwachten van deze fotoshoot?
Gery komt eerst rustig kennis maken bij jou thuis. Daarna zoekt ze samen met jou een omgeving waar jij je fijn voelt. Dat kan de woonkamer zijn, de tuin, jouw plekje aan de keukentafel…wat jij wilt. Daar gaat Gery foto’s van je maken.  Vanzelfsprekend krijg je een mooie portretfoto voor eigen gebruik. De hele fotoshoot kan wel een paar uur duren. Wat een leuke ervaring wordt dat! 

Interesse om mee te doen (of wil je meer informatie)?
Ben je LHBTQ+ en in de leeftijd 12 t/m 20 jaar en durf je jouw verhaal te vertellen? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur ons een berichtje. Elmar Noteboom en Gery ten Broek kunnen je meer vertellen over het project. Wil je je wel aanmelden maar wil je ook graag anoniem blijven? Ook dat kan!

Meer informatie over Gery
Haar serie “Onthullingen” heeft een internationale Award gewonnen. Het magazine dat ze hiervan gemaakt heeft kan je  hier inzien:  https://nl.blurb.com/b/10107352-onthulligen-magazine

Telefoon: 06-48610366
e-mail: gtb@kpnmail.nl
Website: www.tenbroek-fotografie.nl
Facebook: https://www.facebook.com/gery.tenbroek  
Instagram: https://www.instagram.com/gtbroek/

Gery ten Broek

Een deel van de serie ‘Boek’ van Gery ten Broek