Maud van den Esschert

Zij / haar
Educator

Hoi! Ik ben Maud. Ik heb in 2023/2024 stagegelopen en ben momenteel (seks)educator bij InDifferent. Ik ben o.a. de persoon achter de Seks Op Maandag rubriek op Instagram.
Ik heb me eigenlijk altijd verbonden gevoeld met onderwerpen zoals diversiteit, intersectionaliteit en feminisme. Als jonge puber noemden mijn ouders al dat ik eigenlijk de politiek in zou moeten.
Door mijn studie psychologie en daarna theaterdocent/theatermaker, ben ik erachter gekomen hoe je dit soort thema’s kan benaderen in en met kunst. Ik ontdekte hoe leuk en belangrijk het is om daarin samen te werken met anderen. Educatie is een van de meest urgente middelen als het gaat om ingewikkelde of spannende onderwerpen, geloof ik. Het creëren van bewustzijn en het erkennen van verschillen en perspectieven, zodat we die vervolgens kunnen zien als een verrijking.
Als iemand die graag en veel praat over dit soort onderwerpen, is InDifferent een warm bad om in te vallen. Ik werk met enthousiasme mee aan het doel dat scholen en communities een plek moeten zijn waarin iedereen even veel gehoord, gezien en gevierd wordt.

 

Neem contact op:

Website:
Social Media:
MAIL ME!

InDifferent is een organisatie die vindt dat elke school een inspirerende en veilige plek moet zijn.