PERFORMANCE ART PROJECT

Acteurs, zangers, dansers en muzikanten, lezen jullie even mee?

Meewerken aan Sonsbeek 20-24
InDifferent is gevraagd om mee te werken aan het prestigieuze Sonsbeek 20-24 Event in Arnhem. Dit is een kunstmanifestatie  van 3 maanden lang waar allerlei bekende en minder bekende kunstenaars uit binnen- en buitenland aan mee werken. En guess what? Jij kan zo maar degene worden die ook mee mag doen aan een voorstelling tijdens de opening van Sonsbeek 20-24!

Wat is het plan? 
Het plan is om met 50 leerlingen op de openingsavond van Sonsbeek 20-24 een doorlopende voorstelling te maken. De avond begint een voorstelling van ongeveer 15 minuten in Theater aan de Rijn. Daarna worden de bezoekers aan de hand genomen en moeten ze een vastgestelde route lopen. Langs de route staan er allemaal groepjes leerlingen die losse scènes uitvoeren (dans, straattheater, muziek, drama). De route eindigt in Rozet en daarna begint er weer een nieuwe voorstelling. Hoe leuk is dat! 

Het begint met een ‘Makersweekend’
Tijdens een makersweekend in begin februari 2021 komen de verschillende groepen van de verschillende scholen bij elkaar om van vrijdag t/m zondag samen te werken, eten, leven en slapen en zo tot een gezamenlijke voorstelling te komen onder leiding van regisseur Daphne Straatman van theatergroep DIM. Daarna volgen er nog 6 weken van voorbereiding om de losse scènes voor te bereiden (1x in per week een middag). 

De (voorlopige) data zijn: 

  • 6 en 7 feb makers- + kennismakingsweekend
  • 22 feb
  • 1 maart 
  • 8 maart 
  • 15 maart 
  • 29 maart 

Op  9, 10, 11 april is de opening Sonsbeek 20-24

Aanmelden via de site 
Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via de knop op deze pagina. Dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op.