EINDELIJK! We mogen weer gezellige evenementen organiseren! We zijn  blij dat we ons eerste InDifferent Café gaan openen op 16 juli aanstaande en daar moet je bij zijn. Dus kom jij ook? 

Het InDifferent Café is een bijeenkomst voor iedereen die het leuk vindt om andere leerlingen te ontmoeten en zin heeft om in een veilige, gezellige omgeving lekker zichzelf te kunnen zijn. De InDifferent Jongerenraad zal aanwezig zijn en zal ook de organisatie en het programma op zich nemen. Op 16 juli staat er onder andere een pubquiz op het programma. 

Wanneer: vrijdag 6 juli
Tijd: 19.00 – 21. 00 uur
Waar: Café Bosch. Apeldoornse weg 4A Arnhem
Entree: 2 euro (graag contant meenemen want pinnen is niet mogelijk)

Gratis: snacks & fris (Tijdens InDifferent Café wordt geen alcohol geschonken)
 
Opgehaald worden?

Voor mensen die met de trein of bus komen: je kunt worden opgehaald van het Willemsplein (bus) of het Centraal Station door ons InDifferent Service team! Geef dit aan op het formulier, dan nemen we contact met je op. 

Corona maatregelen
In verband met de strengere maatregelen van het RIVM en de oplopende Corona cijfers hebben we een aantal maatregelen genomen zodat het InDifferent Café wel kan doorgaan:

  • Bij klachten blijf je thuis.
  • Neem je mondkapje mee.
  • Bij binnenkomst moeten je je registreren (naam + emailadres + telefoonnummer).
  • Tafeltjes worden op afstand van elkaar gezet.
  • Iedereen krijgt een eigen beker met naam (starbucks principe).
  • Chips en lekkers uit zakjes (niet milieuvriendelijk, wel corona proof).
  • Ontsmettingsmiddel voor je handen staat bij binnenkomst en op tafels.


Meld je hieronder aan!

Zou je ons willen laten weten als je van plan bent te komen zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen?  Vul aub onderstaand formulier in. 

Over Café Bosch 

Café Bosch is een fijne, veilige en gemoedelijke plek in Arnhem, vlak naast het Oude Rembrandt Theater. Het is duurzaam en vooruitstrevend café/restaurant en een broedplek voor de culturele sector van Arnhem. Naast dat je er kunt genieten van van heerlijk en verantwoord eten, worden hier ook (culturele) activiteiten/concerten in een bijbehorend zaaltje gehouden. De eigenaren van Café Bosch staan helemaal achter het gedachtegoed van InDifferent en samen met hen hopen we hier nog vele mooie dingen te organiseren.