InDifferent illustratie 009 Web

Dank u wel voor uw interesse om Stichting InDifferent te steunen.  Wij zijn een non-profitorganisatie die zich inzet voor inclusie en diversiteit. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond, zichzelf kan zijn en volwaardig kan deelnemen aan de maatschappij. U heeft de keuze om ons te ondersteunen door middel van een eenmalige donatie of door vriend van InDifferent te worden, waarbij u ons op maandelijkse basis steunt.

Eenmalig doneren

Wilt u een donatie doen aan InDifferent?
Wij zijn ontzettend dankbaar voor uw steun en willen u laten weten dat uw bijdrage een enorme impact heeft op de missie die wij nastreven. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en uw donatie gaat zo direct naar onze projecten en programma’s, waardoor we onze missie kunnen blijven voortzetten. Met uw bijdrage zorgt u ervoor dat er meer scholen een inclusieve en inspirerende plek voor jongeren worden waar ze zich kunnen ontwikkelen in veiligheid.

Word vriend van InDifferent

Word vriend van InDifferent!
Als vriend van InDifferent steunt u ons op langdurige termijn en kunt u ons helpen om ons werk voort te zetten en uit te breiden.
Met uw langdurige steun kunnen wij meer activiteiten organiseren, meer voorlichting geven en meer jongeren bereiken die onze hulp nodig hebben. Elke euro die we ontvangen is welkom en wordt besteed aan onze doelstellingen. Uw bijdrage kan een verschil maken in het leven van jongeren die anders misschien niet de steun zouden krijgen die ze nodig hebben.

 

Via overschrijving of PayPal

Momenteel maken wij alleen nog gebruik van PayPal. Donaties mogen ook rechtstreeks overgemaakt worden naar rekeningnummer NL07TRIO0320448142 op naam van Stichting InDifferent. Wij verzoeken u hierbij uw e-mailadres te vermelden zodat wij eventueel contact met u op kunnen nemen.

InDifferent illustratie 010 Web

We zijn dankbaar voor uw steun en waarderen uw bijdrage aan ons werk.
Als u meer wilt weten over onze stichting en ons werk, nodigen we u uit om onze website te bekijken of contact met ons op te nemen.