InDifferent is an organization that believes every school should be an inspiring and safe place

WAT IS INDIFFERENT ?

InDifferent is dé partner voor organisaties en professionals die zich willen inzetten voor een inclusievere samenleving. Wij bieden scholing in de vorm van workshops, trainingen, cursussen en voordrachten aan op het gebied van inclusie, diversiteit en intersectionaliteit, voor zowel jongeren als professionals.

Ons educatieve aanbod

Ideaal voor docenten en andere professionals die met jongeren werken. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen in het realiseren van een meer inclusieve en diverse werkomgeving.
ONS AANBOD

Inclusie Coaching

Inclusie Coaching biedt een inspirerend traject voor docenten en andere professionals die met jongeren werken die zich willen inzetten voor een inclusieve en diverse omgeving waarin elke leerling zich veilig, gewaardeerd en begrepen voelt.
LEES MEER

150 jaar vrijheid

Dit jaar herdenken we dat het 150 jaar geleden is dat de slavernij werd afgeschaft. InDifferent heeft in opdracht van Provincie Gelderland samen met Cultuur Oost en Erfgoed Gelderland educatief materiaal ontwikkeld.
LEES MEER

Online Impact

Doe mee en laat je inspireren door alles wat InDifferent te bieden heeft! Volg ons nu op al onze socials en maak deel uit van onze groeiende community!
LEES MEER

Over ons

Wie zijn wij? Wie werkt er bij InDifferent en waarom? Met welke partners werken we samen? Wat zeggen zij over ons? Je vindt het allemaal hier.
LEES MEER

Wereldburger-
schapsvorming

Burgerschapsvorming betrekt leerlingen actief in de samenleving en stimuleert een positieve bijdrage. De wereld is groter dan alleen Nederland. Wij verbreden de horizon van jongeren en verbinden hen met de wereld, waarbij zij streven naar een positieve invloed.
LEES MEER

Kennisbank

Hier delen we informatie over onderwerpen die wij belangrijk vinden. Gratis te gebruiken door jongeren bij een schoolprojecten of gewoon om meer te weten te komen.
LEES MEER

InDifferent documentaire

InDifferent is een 'fly on the wall' documentaire over de ontwikkeling van een community op twee middelbare scholen van leerlingen en docenten die willen dat de school een veilige omgeving is waar iedereen zichzelf kan zijn.
LEES MEER

Lesmateriaal

InDifferent ontwikkelt lesmateriaal voor wereldburgerschapsvorming met een eigen methode.
LEES MEER

Seks

InDifferent geeft lessen over seks, speciaal voor jongeren. Je leert alles over veilige seks, van hoe je een condoom gebruikt tot hoe je je grenzen aangeeft. Ook leer je hoe je jezelf kunt beschermen en hoe je gezonde relaties kunt opbouwen.
LEES MEER

Download de folder

Meer weten over ons aanbod? Check onze E-folder.
LEES MEER

Inclusief communiceren

Onze unieke workshop die zich richt op genderneutrale voornaamwoorden en inclusief taalgebruik in het onderwijs
LEES MEER

Nieuws

Check op onze nieuwspagina, waar je het laatste nieuws en updates vindt. Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen onze community!
LEES MEER

InDifferent in 
het kort

Wat is InDifferent?
Hoe is InDifferent opgericht?
LEES MEER

InDifferent is een organisatie die vindt dat elke school een inspirerende en veilige plek moet zijn.